De coaches

Yanique, Robin & Geeske

Op deze pagina stellen de bevlogen coaches van het Stembureau zich graag aan je voor.

Yanique Klein Hesselink

Sinds een aantal jaren is Yanique werkzaam als bevlogen zangcoach. Haar enthousiasme en spontaniteit zorgen ervoor dat vocalisten zich welkom en op hun gemak voelen in de les. Yanique weet in korte tijd een vertrouwensband op te bouwen, waardoor er voor de vocalist ruimte ontstaat om buiten de comfortzone te stappen en ongeremd creatief te zijn. “Sing like nobody can hear you!”

Tijdens haar lessen gebruikt Yanique haar jarenlange ervaring als zangeres, gecombineerd met alle opgedane kennis op het conservatorium en uit de opleiding tot Vocal Coach, om jou zo snel en eenvoudig mogelijk te helpen je doelen te bereiken. Hierbij maakt zij gebruik van verschillende lesmethodieken.

Gedurende haar opleiding tot muziektheaterperformer heeft Yanique veel podiumervaring opgedaan als zangeres, actrice en danseres. Na haar studie heeft ze 2,5 jaar in Zuid-Spanje gewoond, waar ze een eigen zangpraktijk had. Ook was ze actief als zangeres in een Spaanse fusion band (pop, Flamenco en Afrikaanse percussie), samen met de muzikanten van ‘Slagerij van Kampen.’
Nu, terug in Nederland, treedt ze op als zangeres tijdens bijzondere ceremonies, voornamelijk op bruiloften en begrafenissen. Ze deelt als gepassioneerd Vocal Coach haar kennis en ervaring met haar vocalisten.
Wil je een les boeken, of meer informatie ontvangen, neem dan contact met me op via het inschrijfformulier op de website. Ik verheug me erop je te ontmoeten!

Robin Visser

Al sinds jonge leeftijd staat Robin op het podium in binnen en buitenland. Begonnen als drummer ontdekte hij al snel vanachter zijn drumstel dat zingen hem ook goed lag. Het eerste optreden zonder die veilige trommels en bekkens voor zijn neus was even spannend maar al snel was “Robin de Zanger” een feit.
De voorliefde van Robin ligt bij jazz/swing repertoire, musical en pop.

Robin werkte onder andere samen met bekende artiesten zoals:
Roel van Velzen, Anita Meyer, Tony Neef, Martijn Fischer, Stanley Burleson, René van Kooten, Tommie Christiaan, Carolina Dijkhuizen, Chris Hordijk, Leonie Meijer, April Darby, Henk Poort en vele anderen.

Ook werkte hij voor diverse shows en bands. Zoals:
Dirty Dancing de musical, Beauty and the Beast, Ciske de Rat, Evita, Wat zien Ik, A Chorus Line, Petticoat, Crazy Piano’s, Piano & Co, Great Piano’s, Lost my Keyz en vele anderen.

In 2017 studeerde hij af als Vocal Coach.
Tijdens zijn lessen creëert Robin een veilige plek voor zijn vocalisten en neemt op een ontspannen wijze barrières weg. Dankzij zijn eigen ervaringen en de technische kennis, is Robin in staat om bijzonder snel de doelen te behalen die door de vocalisten gesteld worden.

Geeske Bruijn

Toen Geeske nog maar een jong meisje was wist ze zeker dat ze later op het toneel moest staan. Zowel zingend als acterend.

Van samen zingen met haar vader tot zingen in een koor en uiteindelijk bij een band, Geeske genoot ervan totdat ze terecht kwam bij haar ultieme passie, de musical.

Inmiddels is ze een bekende geworden in de Noord-Hollandse musical scene en vertolkte ze prachtige hoofdrollen in onder andere:
Love Story, Ciske de Rat en Aida en ontving hiervoor meerde nominaties voor een Amateur Musical Award.

Dankzij haar eigen ervaring met zanglessen en de ultieme wens om mensen verder te kunnen helpen op zanggebied vond ze een goede opleiding tot Vocal Coach en doorliep deze met verve. Nu is ze klaar voor de volgende grote stap in haar muzikale carrière.

Geeske vindt niets mooier dan haar leerlingen te mogen en kunnen motiveren, ze zelfvertrouwen te geven en samen stapje voor stapje steeds iets verder de ladder op te komen.
Op een vrolijke en enthousiaste manier nerveuze vocalisten laten ontdooien is haar specialiteit.

Geeske’s motto: “Laat je stem maar horen, elk geluid is uniek”!

Geeske Bruijn geeft les op onze locatie in Enkhuizen

Enthousiast geworden?