Wil jij ook meedoen aan The Voice?

Je hebt het vast wel eens gehoord, of je hebt het misschien wel eens tegen iemand gezegd:
“Jij moet echt meedoen met The Voice”
Op zich een leuke en misschien terechte opmerking, maar is het ook echt een goed idee?

Het komt regelmatig voor dat mensen die zingen door hun omgeving als mega talent worden bestempeld. Nu kan dit natuurlijk ook echt zo zijn, maar helaas is het tegenovergestelde vaker het geval.
Als je je dan (gestimuleerd door je omgeving) opgeeft voor een vocale talentenjacht op tv zou je wel eens voor een lelijke verassing komen te staan.

Want misschien ben je (nog) niet zo goed als dat je familie en vrienden deden voorkomen. Of misschien is het voor jou toch eigenlijk beter om lekker als hobby te blijven zingen.

Misschien ben je al een gevorderd vocalist en weet je dat je een goede kans zou maken om door te gaan en verder te komen. Maar weet je ook wat meedoen aan zo’n programma allemaal inhoudt?

In beide gevallen is het raadzaam om vooraf een afspraak te maken bij het Stembureau. We kunnen uiteraard je stem beluisteren en je adviseren om wel of niet mee te doen met een TV programma. Ook kunnen we je meer informatie geven over hoe het reilt en zeilt achter de schermen en waar je allemaal rekening mee moet houden.

Stuur ons een berichtje, we zijn er voor je!