Zangles

N

Altijd les op maat

N

Professionele coaches

N

Geen onnodige oefeningen

N

snel resultaat

 

Het feit dat je onze website bezoekt, betekent waarschijnlijk dat je graag zanglessen wil nemen. Best eng, hè? Dat snappen we. Maar, je bent bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen!

Anders dan anders

Bij Het Stembureau volg je geen reguliere zangles. Wij doen het nét iets anders. Door onze jarenlange ervaring op het podium en in het lesgeven, hebben we inmiddels volledig onze eigen stijl als vocal coach ontwikkeld. Bij ons begint een les niet met inzingen en technische oefeningen aan de piano. Er zijn boeken vol geschreven over zangtechnieken en ademsteun, als je dit allemaal wil weten zie je door de bomen het bos niet meer. Wij vinden het interessanter om erachter te komen welke techniek of denkwijze voor jóu werkt. Ieder mens zit anders in elkaar. Dat is waarom iedere stem in feite anders benaderd zou moeten worden. Een denktrucje dat voor de éne stem werkt, daar snapt de andere stem misschien niets van. Het is onze taak om erachter te komen welke technieken werken voor jóuw stem, zodat jij het gevoel gaat krijgen dat jij de touwtjes in handen hebt. Want geloof ons, iedere noot die jij zou willen kunnen zingen, hoog of laag, hard of zacht, die zit al op je stem. Je hoeft er alleen maar achter te komen welke actie hiervoor nodig is, en daar helpen wij je bij!

Muziek is de basis

Tijdens onze lessen werken we vanuit muziek. Muziek is altijd het begin, de basis, de reden waarom we zingen. Vanuit deze basis komen tijdens de les allerlei aspecten aan bod (afhankelijk van het lesplan); techniek, timing, klankplaatsing, interpretatie en ga zo maar door. Zingen maakt blij, dat is bewezen. Het is onze missie om heel Nederland aan het zingen te krijgen. Dus; loop jij al een tijd rond met een vraag over je stem? Vind je hoge noten lastig om te zingen? Ben je snel aangezongen? Of wil je jouw stem eens wat beter leren kennen? Wij staan voor je klaar!

Op maat les precies wat je wil hebben! Robin weet precies wat hij doet. Echte aanrader voor iedereen die serieus met zijn/haar stem aan de slag wil gaan!

-Tim van de Laar

Ik kan iedereen met stemproblemen zeker aanraden om hierheen te gaan. Bij het Stembureau werk je direct aan het probleem zelf. Het heeft mij ontzettend geholpen en daar ben ik heel blij mee!! Dus dank je wel!

-Elise van der Deure

Ik ben er trots op dat ik mag lessen bij niet een maar bij twee geweldige coaches. Jullie vullen elkaar geweldig aan.

-Danielle Smit

Enthousiast geworden?