Zangles?

Je bent bij ons aan het juiste adres! Wij passen onze zanglessen volledig aan jou aan! Zodat jij de touwtjes in handen krijgt.


Welke zangtechnieken werken voor jóuw stem?


We hebben nu al zin om samen aan de slag te gaan!

Anders dan anders

Bij Het Stembureau volg je geen "standaard" zangles. Wij doen het nét iets anders. Door onze jarenlange ervaring op het podium en in het lesgeven, hebben we inmiddels volledig onze eigen stijl als Vocal Coach ontwikkeld.


 Inzingen en technische oefeningen aan de piano? Niet bij ons. Er zijn boeken vol geschreven over zangtechnieken en ademsteun. Wij vinden het interessanter om erachter te komen welke techniek of denkwijze voor jóu 
werkt. 


Ieder mens zit anders in elkaar. Dat is waarom iedere stem in feite anders benaderd zou moeten worden. Een denktrucje dat voor de éne stem werkt, daar snapt de andere stem misschien niets van. Het is onze taak om erachter te komen welke technieken werken voor jóuw stem, zodat jij het gevoel gaat krijgen dat jij de touwtjes in handen hebt. Want geloof ons, iedere noot die jij zou willen kunnen zingen, hoog of laag, hard of zacht, die zit al op je stem. Je hoeft er alleen maar achter te komen welke actie hiervoor nodig is, en daar helpen wij je bij!

Zingen is voor iedereen!

Jong of oud, ervaren of alleen nog maar onder de douche? Zingen is voor iedereen! Mogen we je laten kennismaken met het plezier van zingen? Vraag hieronder je gratis proefles aan.
Zangles

Muziek is de basis

Tijdens onze lessen werken we vanuit muziek. Muziek is altijd het begin, de basis, de reden waarom we zingen. Vanuit deze basis komen tijdens de les allerlei aspecten aan bod (afhankelijk van het lesplan); techniek, timing, klankplaatsing, interpretatie en ga zo maar door. Zingen maakt blij, dat is bewezen. Het is onze missie om heel Nederland aan het zingen te krijgen. 


Dus; loop jij al een tijd rond met een vraag over je stem? Vind je hoge noten lastig om te zingen? Ben je snel aangezongen? Of wil je jouw stem eens wat beter leren kennen? Wij staan voor je klaar!