Koorcoaching

‘Wij komen graag langs om samen met de dirigent het allerbeste uit jullie koor te halen!’

Naast de reguliere coachings, geven wij koorcoachings door het hele land. Dit zijn energieke en actieve sessies, gericht op muzikale verdieping van het koor. Onze coaches werken tijdens deze sessies met zowel koor als dirigent. We zorgen voor een optimale communicatie tussen beide.

De coachings worden gezien als een normale repetitie. De dirigent heeft hierbij het heft in eigen hand en bepaalt het repertoire dat behandeld wordt. Ons advies is om te kiezen voor de stukken die extra muzikale verdieping kunnen gebruiken, of stukken waarbij problemen ontstaan op muzikaal, ritmisch of tekstueel vlak.

Van tevoren spreken we altijd met de dirigent door of er specifieke wensen en of focuspunten zijn. Deze punten nemen we dan mee in onze coaching. Tijdens de koorcoaching blijft de dirigent te allen tijde leidend. Hij of zij is en blijft de muzikaal leider van het koor, de coaches nemen deze rol nooit over en zijn er vooral om de dirigent te helpen.

Mochten er op solistisch vlak wensen zijn voor muzikale verdieping of hulp, dan kan dit na afloop van de koorcoaching tegen gereduceerd lestarief. Wij kunnen solisten op zang-technisch, maar ook op mentaal vlak een helpende hand bieden.

Wat zangtechniek betreft hebben wij ook bij koren een open blik. Wij houden ervan om to the point en doelgericht te werken, zodat jullie koor snel resultaten boekt. Techniek wordt hierbij ingezet als middel. Wij kijken graag naar welke manier het best werkt voor jullie koor op dat moment, zonder ons te binden aan één bepaalde techniek.

 

Meer informatie

De kosten voor een energieke koorcoaching vind je op onze tarieven pagina.
Een koorcoaching duurt 2 uur met een korte pauze in het midden.
Wil je een langere coaching of aangepaste tijden? *
Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met je mee!

 

Bij onder andere deze koren zijn we al geweest:
Het Enkhuizer Koor, popkoor Breda, The Voices Etten, Mezzoforte Velp, Good News Ommen, Fifteen Beltrum, Inspiration Harderwijk, Vijswijvenkoor, Nieuw Leven Schermerhorn, popkoor Rotterdam, Podiumspektakel Harderwijk, popkoor Nijmegen, popkoor Zaanstad, Almere e.v.a.

 

 

* Aan het verlengen van een koorcoaching en of het veranderen van de tijden waardoor de aanwezigheid van 1 van onze coaches langer gewenst is, zijn kosten verbonden.

N

Zet je koor op scherp

 
N

Optimaliseer de samenwerking

 
N

Een energie boost voor je koor

 
N

optimale voorbereiding voor een concert of show

 

Supergezellig, Professioneel en laagdrempelig!

Fifteen Beltrum

Zeer leerzaam en zeker aan te raden!

Gospelkoor Inspiration

We vormen nu een nog beter geheel.

Popkoor Breda

Enthousiast geworden?